RIB

RIB

arcticblue35

Dette er vårt flaggskip, og ikke uten grunn. En rask og linjeren råtass enkelt og greit. Sjøegenskapene er overveldende og bevegelsene alltid like myke og forutsigbare.Enkel, men smakfull innredning med alle bekvemmeligheter.

Standard utrustningen i Arctic Blue 35 holder et svært høyt nivå. Alt av nødvendig navigasjonsutstyr, autopilot, baugpropell, AV utstyr, for å nevne noe, er standard om bord. Vår fleksible produksjon, gjør at du får tillpasset båten til ditt behov. Vi tilbyr en rekke motor- og drevalternativer, slik at vi kan imåtekomme de fleste ønsker når det gjelder fartsegenskaper.

I en Arctic Blue 35 blir du ikke overrasket av dårlig vær, men av de gode sjøegenskapene.

Mer informasjon

arcticblue27 mkII

Vår største suksess så langt. Dette skroget har gang på gang bevist sin styrke og overlegne sjøegenskaper. I Arctic Blue 27, har vi kombinert det beste fra to verdener: En romslig og komfortabel båt med plass til hele familien på badetur. Og en båt med ekstreme sjøegenskaper og fartspotensiale opp mot 80 knop.

Det meget romslige motorrommet gir ryddige motorinstallasjoner og gjør service og vedlikehold svært enkelt.

Motorromstørrelsen gir også mulighet for twin installasjoner, noe som fungerer meget bra.

Arctic Blue 27 har en oversiktlig førerposisjon og svært komfortable stå/sitte seter. Med midtplassert, egenprodusert, trespaks kontroller, styrer du enkelt gass, gir og en 80 liters ballast tank, som sørger for komfortabel gange selv i grov motsjø. Det er stor plass i konsollen for bagasje, alternativt et toalett.

Mer informasjon

arcticblue23

En smart lillebror til Arctic Blue 27, med en skroglengde som ligger akkurat der vi mener RIB konseptet begynner å utnytte sine klare fordeler, i forhold til et tradisjonelt skrog.

En båt med masse sjøegenskaper og plass i forhold til størrelsen og en verdig erstatter til den tradisjonelle skjørgårdsjeepen.

Arctic Blue 23 har romslig motorrom med god plass til de fleste motor alternativer både bensin og diesel. Stor plass i konsollrommet for toalett eller kjøleboks i tilegg til masse bagasje.

Mer informasjon